Fed-analytikere refererer til BTC som „penge“

Mange er gået frem og tilbage med hensyn til klassificering af bitcoin. Er det penge? Er det blot et spekulativt aktiv? Hvordan kan det bruges, og hvad skal de fleste gøre med det, når kontanter og kreditkort forbliver så fremtrædende?

Bitcoin er penge ifølge Fed Sentiment

Ifølge økonomer på New York-kontoret i Federal Reserve er bitcoin som en udvidelse af fiat-penge. Med andre ord er det ikke en ny type penge eller endda nødvendigvis en ny mønt. Det beskrives snarere som en „e-ændringsmekanisme“, der kan støtte penge fra stort set alle regioner i verden i enhver form. Det kan også understøtte andre former for aktiver og antager sandsynligvis en form, der ligner den i guld i de kommende år.

Ifølge Michael Lee og Antoine Martin fra Federal Reserve Bank of New York er bitcoin „fiat“ penge, der både er „aktiveret“ og „rettighedsstøttet.“ De oplyser:

Bitcoin, og mere generelt cryptocurrencies, beskrives ofte som en ny type penge. I dette indlæg argumenterer vi for, at dette er en misforståelse. Bitcoin Code kan være penge men det er ikke en ny type penge … Fiat-penge svarer til i sig selv værdiløse objekter, der har værdi baseret på troen på, at de vil blive accepteret i bytte for værdsatte varer og tjenester. Et typisk eksempel er valuta.

Disse ord præsenterer et interessant scenarie, idet en af ​​de største og mest fremtrædende finansielle institutioner i verden ser bitcoin som en type penge. Penge bruges for det meste ofte til at betale for varer og tjenester, men alligevel er der stadig flere forretninger og forretninger i dette land og i udlandet, der nægter at acceptere crypto som sådan. De er bekymrede over de volatilitet og prissvingninger, som cryptocurrencies ofte kan være sårbare over for, og nægter derfor at acceptere enhver form for digital betaling i bytte for varer eller produkter.

Måske kan Federal Reserve potentielt overbevise amerikanske virksomheder og virksomheder i udlandet om at skifte mening og se bitcoin og dets altcoin-fætre i et andet lys.

Blockchain kan yderligere finansielle systemer

De to Fed-analytikere sagde også i deres indlæg, at blockchain-teknologien – teknologien bag crypto – er ekstremt vigtig, når det kommer til at videresende de finansielle systemer i Amerika og andre lande. De skriver:

Den reelle innovation af cryptocurrencies er, at de tilbyder en radikalt ny udvekslingsmekanisme. Denne type udvekslingsmekanisme kan understøtte overførslen af ​​forskellige slags penge; fiat-penge er tilfældet med bitcoin, penge, der støttes af aktiver i tilfælde af stabile mønter, og endda fremtidige tjenester eller produkter, som i tilfælde af ICO-symboler.

På pressetidspunktet handler bitcoin for lidt over $ 9.300, hvilket markerer et fald på næsten $ 200 i sin pris de sidste 48 timer.