Leveringschauffør indbetaler angiveligt $ 400 BTC-tip

Bitcoin pizza igen – leveringschauffør indbetaler angiveligt $ 400 BTC-tip

„Jeg lod pizza fyren vælge mellem $ 5 i fiat eller BTC. Det er overflødigt at sige, at han valgte klogt,“ sagde Redditor.

En chauffør, der havde $ 5 i Bitcoin (BTC) som et tip til sine pizzaleveringstjenester, er efter sigende dukket op igen efter syv år.

Ifølge et indlæg fra Redditor btcbible bestilte Bitcoiner en pizza den 28. december 2013 og gav leveringschaufføren to muligheder for hans tip: en $ 5-regning eller 0,0069 BTC på en papirpung. Værdien var Bitcoin Loophole omtrent den samme på det tidspunkt, da prisen på kryptoaktivet var $ 774.

Imidlertid kontaktede chaufføren angiveligt btcbible i denne uge for at få hjælp til at få midlerne i en varm tegnebog. Med Bitcoins nylige stigning til et nyt rekordhøjt niveau på mere end $ 58.000 er BTC nu værd $ 400, en stigning på mere end 7.000% siden pizzaen blev leveret varm.

„Jeg lod pizza fyren vælge mellem $ 5 i fiat eller BTC,“ sagde btcbible. „Det er overflødigt at sige, at han valgte klogt. Jeg har svaret med instruktioner om, hvordan man importerer den private nøgle via Electrum.“

Redditor præciserede, at de var „ikke Bitcoin-rige“, idet de sidste år havde likvideret størstedelen af ​​deres midler til at købe et hus. Redditor sagde på det tidspunkt, at føreren „havde hørt om bitcoin fra nyhederne og forstået det generelle koncept for det“, men var „selvfølgelig stadig meget nyt for det.“

Reddit-indlægget er en påmindelse om en af ​​de mest ikoniske historier i kryptorummet fra Bitcoins begyndelse

Det første dokumenterede kommercielle køb ved hjælp af BTC var en ordre på to pizzaer i maj 2010, da en programmør betalte 10.000 BTC – nu til en værdi af omkring $ 580 millioner – for en Bitcoin Talk-forumbruger til at sende ham to tærter fra en Papa Johns butik i USA. .

Det seneste Reddit-indlæg siger, at btcbible gav leveringsdriveren 0,05 BTC eller cirka $ 2.900 på offentliggørelsestidspunktet. US rakte ud til Redditor for kommentar, men modtog ikke svar.