Litecoin, Chainlink, Cardano, Bitcoin Cash? Hvilke alts er nær nivåer som indikerer en sprett i pris?

Altcoins nær nivåer som indikerer en sprett i pris?

Da Bitcoins pris steg over $ 24000 og traff en ny ATH, fikk den mest av institusjonell og detaljhandel oppmerksomhet denne uken og i løpet av den siste helgen også. Med alt fokus på Bitcoin Revolution tørker investeringene inn i altcoins. Med fallende etterspørsel blødde altcoin-handelsfortjeneste basert på data på topp 10 altcoins basert på markedsverdi fra CoinMarketCap. Basert på historiske data og pristabeller, har de fleste av de 10 beste altcoins tatt store tap med fall i etterspørsel og volatilitet. Det kan imidlertid være en mulighet for å sprette tilbake fra dagens prisnivå.

Altcoins nær nivåer som indikerer en sprett i pris?

I diagrammet over av Santiment er det en indikasjon på MVRV-muligheten og faresoneavvikelsen. Når Altcoins går forbi den grønne linjen, har de påført enorme tap, men det er også de som gir den største muligheten for fortjeneste de neste ukene. Denne beregningen relaterer hva som skjedde i 2017 bull run til gjeldende prisrally.

I løpet av oksekjøringen i 2017 opplevde flere altcoins et fall i fortjenesten, men det var en snuoperasjon som førte til en reversering av trenden på pristabellene. På samme måte kan de fleste altcoins – Litecoin, Chainlink, Cardano, Bitcoin Cash og mange andre forberede seg på en sprett. Flere kryptovalutaer på Santiments ‚Opportunity & Danger Zone Model‘ signaliserer en sprett. For å støtte dette er det en lovet investeringsstrøm til altcoins når Bitcoin longs blir avviklet. Og basert på Joseph Youngs siste tweet, ble $ 474 millioner verdt av Bitcoin-lengder avviklet 21. desember 2020 på 4 timer. Altcoins nær nivåer som indikerer en sprett i pris?

$ 424 millioner likviderte lengder || Kilde: TwitterYoung antyder at de kaskadeavvikelsene kan åpne for ytterligere kjøpsmuligheter for Bitcoin-handelsmenn. Imidlertid kan altcoins se en sprett tilbake etter at en korreksjon finner sted for Bitcoins pris. Legg ut volatilitetsfallet når Bitcoin handler på et stabilt prisnivå, akkurat som det gjorde over $ 18000 og $ 19000 i flere uker, kan det være flere kjøpsmuligheter for detaljhandlere i altcoins.