Nasdaq-Lijst Firma Marathon koopt 10.500 Next-Gen Bitcoin Miners

Een van de vroegste Nasdaq-genoteerde cryptografische mijnbouwbedrijven, Marathon Patent Group, kondigde een nieuw contract aan met de ASIC mijnbouwfabrikant Bitmain. Volgens het overheidsbedrijf heeft Marathon ingestemd met de aankoop van 10.500 volgende generatie Antminer S-19 Pro-modellen voor 23 miljoen dollar.

De Marathon Patent Group wil de grootste bitmijnmijn in de Verenigde Staten zijn en de recente aankoop van duizenden next-generation mijnbouwwerktuigen kan dat doel helpen versterken. Op vrijdag kondigde Marathon een overeenkomst op lange termijn aan met Bitmain Technologies aangezien het is overeengekomen om 10.500 nieuwe S-19 Antminers van het bedrijf te kopen.

De nieuwste S-19 Pro-serie beweert 110 terahash per seconde (TH/s) per eenheid te leveren en is vandaag de dag de meest winstgevende bitmijnwerker op de markt. Merrick Okamoto, de Chief Executive Officer van Marathon, vertelde het publiek dat de aankoop een mijlpaal was voor het bedrijf.

De uitvoering van dit contract met Bitmain is een mijlpaal voor ons bedrijf,“ zei Okamoto. „Deze investering zal er naar verwachting toe leiden dat Marathon een van de grootste, zo niet de grootste, Bitmain-mijnwerker in Noord-Amerika wordt.

De laatste order zal de netto machine van het bedrijf verhogen tot ongeveer 13.520 bitcoin mijnbouwwerken. Marathon kocht medio juni 500 S-19 Pro-mijnwerkers en eind juli kocht Marathon 700 M31S+ Whatsminers van Microbt, en nog eens 660 booreilanden van Immediate Edge.

Okamoto ging verder, „Het nieuws van vandaag komt op de hielen van de recente incrementele bedrijfsgroei door de aankoop van wat nu wordt verwacht om 13.520 volgende-generatie mijnwerkers die 1,55 exahash (EH/s) genereren bij volledige installatie„.

De voorraden van het mijnbouwbedrijf zijn de laatste tijd op een scheur geweest evenals hebben de openbare firma’s zoals Marathon, Rellen Blockchain, en Hut8 aandelen in waarde beduidend zien stijgen. Er is veel meer blootstelling aan de bitcoin-mijnbouwaandelen deze dagen dan de jaren daarvoor. Er is Kanaän, Ebang, Hut8, Marathon, Riot, Hive, OTC, MGT, DPW, Argo, DMG, en meer. Er zijn nu 14 beursgenoteerde mijnbouwbedrijven en die hebben allemaal aandelen die publiekelijk kunnen worden gekocht.

Ondanks de vertragingen in de mijnbouw verzendingen, zei Marathon „1.360 mijnwerkers werden geleverd“ aan de firma hosting faciliteit. ,,Wij zijn pleased om Marathon van de recentste generatie van Antminer S19 Pro de mijnbouwhardware van Bitmain voorzien te hebben,“ Irene Gao een stafmedewerker in Bitmain bovengenoemd op Vrijdag.

De mijnwerkers zijn uitgerust met de meest geavanceerde chipset die momenteel beschikbaar is, de hoge prestaties en het lage stroomverbruik van de mijnwerkers zullen de activiteiten van Marathon’s mijnbouwbedrijf aanzienlijk verbeteren. Deze samenwerking blijft onze samenwerking versterken en zal zich uitstrekken tot toekomstige samenwerking naarmate Marathon zijn aanwezigheid in de mijnbouwindustrie uitbreidt,“ concludeerde Gao.