Reguleret udveksling CME springer til 2. plads i Bitcoin Futures Åben interesse

Vigtigste højdepunkter:

  • USA-baserede regulerede derivatudvekslinger CME er nu den næststørste Bitcoin futuresmarked med hensyn til åben interesse
  • CME overgik for nylig BitMEX, efter at amerikanske myndigheder anklagede BitMEX for at bryde adskillige love
  • OKEx er stadig førende inden for åben interesse på trods af, at tilbagetrækninger ikke er tilgængelige siden 16. oktober

CME springer til andenpladsen med hensyn til Bitcoin-futures åbne interesse

Reguleret derivatudveksling CME er nu den næststørste platform til Bitcoin-futureshandel med hensyn til åben interesse. Den USA-baserede børs, der begyndte at notere Bitcoin-futures i slutningen af ​​2017, overhalede BitMEX, efter at amerikanske myndigheder anklagede udvekslingen for at krænke bankhemmeligholdelsen og flere andre love.

Åben rente henviser til det samlede antal udestående kontrakter, der endnu ikke er afviklet – udsving i åben rente er en indikator for, hvor mange penge der kommer ind eller forlader futuresmarkedet. Ifølge kryptoderivatdataaggregator Skew har CME i øjeblikket bare genert $ 800 millioner i åben interesse, kun overgået af OKEx ($ 1,02 milliarder). Binance Futures sidder på tredjepladsen med $ 690 millioner, mens Huobi, BitMEX og Bybit er på næste plads med omkring $ 620 millioner hver.

Interessant nok er OKEx stadig på trods af, at platformen oplever nogle alvorlige problemer – brugere har ikke været i stand til at trække deres kryptokurrency ud af børsen siden 16. oktober. OKEx siger, at den ikke kan behandle udbetalinger, fordi en af ​​børsens private nøgleindehavere er involveret i en undersøgelse foretaget af kinesiske myndigheder.

Med førende kryptoderivatplatforme, der står over for alvorlige problemer, ser det ud til, at flere og flere handlende leder efter regulerede platforme. CMEs markeder er under tilsyn af Commodity Futures Trade Comission (CFTC), der tog sagsanlæg mod BitMEX sammen med det amerikanske justitsministerium (DoJ). CME er langt den største regulerede platform, der viser Bitcoin futures. I USA ville det andet regulerede alternativ være Bakkt, men dets åbne interesse ($ 15 millioner) er lille i forhold til CME’s.

Det er værd at bemærke, at når det gælder handelsvolumen, er CME stadig bagved uregulerede platforme ret betydeligt. Her topper Binance hitlisterne med 2,3 mia. $ I handelsvolumen 24 timer i døgnet, og Huobi ligger på andenpladsen med 1,82 mia. $. CMEs Bitcoin-futureskontrakter bogførte derimod $ 130 millioner i handelsvolumen.