Top Bloomberg-strateg siger, at Bitcoin kunne nå op på $ 180.000 – her er hvornår

Bloombergs seniorvarestrateg Mike McGlone siger, at Bitcoin kan være på vej til seks tal og derover.

I et nyt interview med Bloomberg TV vurderer den erfarne analytiker Bitcoins

I et nyt interview med Bloomberg TV vurderer den erfarne analytiker Bitcoins tidligere præstationer, og hvad det kan indikere for kongemøntens prisbane i 2021.

”På kort sigt er $ 20.000 en ret god modstand. Jeg er bange for, at det sandsynligvis vil gøre, hvad guld gjorde: Det nåede op på $ 2.000, og så har det siden været konsolideret på tyremarkedet. Det vigtigste ved Bitcoin i år er, at det bare tilføjede en foran på nummeret. Husk, at det var omkring $ 7.000 i slutningen af ​​sidste år … næste år kunne det tilføje et nul på bagsiden af ​​[nuværende pris]. „

Efter McGlones estimater kan Bitcoin vokse ti gange ved udgangen af ​​2021 og sætte det på ca. $ 180.000.

McGlone fortsætter med at fremhæve nogle af Bitcoins funktioner

McGlone fortsætter med at fremhæve nogle af Bitcoins funktioner, der kan indikere, at den største mønt efter markedsdækning er parabelt at stige i det kommende kalenderår. Han påpeger, at Bitcoins volatilitet er faldende, selv over for det traditionelle aktiemarked.

”Bitcoin bliver en digital version af guld. Et nøglepunkt, der sker i år, er, at Bitcoin-volatiliteten er faldende. Faktisk er det det laveste nogensinde versus guld. 180-dages volatilitet på Bitcoin versus Nasdaq er faktisk lavere end Nasdaqs. Så ethvert andet risikotild på planetens volatilitet er steget. Bitcoin har været faldende. ”

McGlone siger, at mens den sidste tyrecyklus primært blev drevet af frygt for at gå glip af detailhandel (FOMO), kunne denne cyklus blive drevet af en Wall Street-ækvivalent.

”Og hvad sker der med QE (kvantitativ lettelse)? Vi ved alle, at der er begrænset levering af Bitcoin … før det var detailfomo, og nu bliver det institutionel fomo. Begrænset udbud og efterspørgsel tager sig op, og makroen er meget positiv. Bitcoin bevæger sig med efterspørgsel … Fremadrettet er alt, hvad der betyder noget, efterspørgsel. Forsyningen er begrænset. Der bliver kun 21 millioner. „